zondag 16 augustus 2009

Foto's..

Wat is een blog zonder foto's?

Volgens mij missen er nog wel wat foto's, ik zal vanavond eens kijken wat er nog ontbreekt en de foto's erbij zoeken en uploaden. Voorlopig doen we het hier maar mee ;) (ik zie trouwens dat de foto's hun oorspronkelijke formaat houden en niet door blogger worden ge-resized.. Je ziet dus steeds maar halve foto's. Aanklikken geeft wel de hele foto. Volgende keer dus maar weer apart uploaden in plaats van linken vanaf photobucket)

Om m'n nieuwe machine uit te proberen wat simpele shirtjes voor Nienke gepimpt met wat leuke borduurtjes.
Voor Tijn een 3/4broek uit de BizzKids van afgelopen zomer gemaakt. Erg leuk model, staat hem ook erg goed omdat het een wat smaller modelletje is. Hij is alleen nog wat te lang (tot op z'n enkels :') ). Ik hoop dat ie volgend jaar nog aan kan.

Juffendag op school met het thema 'sprookjes'. Van te voren dacht ik dat ik er makkelijk van af zou komen.. Prinsessenjurken genoeg in de kast tenslotte.. Maar nee... Roodkapje moest het worden. Het was die dag 30 graden, dus de cape en bloes waren snel uit.. Met die reden had ik een hemd bij haar aangetrokken, dan liep ze niet zo bloot. En natuurlijk een mand vol met koekjes ;)
Een kleinigheidje voor een collega.. De tekst op de voorkant is een lettergrapje met haar naam ;) en ik had hetzelfde lettertype als het geboortekaartje gebruikt. Het shirtje viel erg in de smaak.

Zomerliefde, het e-book van Farbenmix gemaakt. In eerste instantie voor Saskia bedoeld, maar het rokje bleek veel te kort. De boord veranderd en aan het vriendinnetje van Tijn gegeven.


Het laatste project; voor een zwangere vriendin een lakentje geborduurd. Dit egeltje heeft ze van een klein plaatje af groot opgeblazen en op de muur geschilderd. Van dat kleine online plaatje heb ik zelf het borduurpatroontje gedigitaliseerd in Embird. Was een leuk oefenprojectje, hoop van geleerd voor een volgende keer. Een leuk projectje om het digitaliseren mee te leren omdat het vrij simpel is. Het lakentje ligt nu in een wiegje te wachten op z'n bewoner ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

^O^ voor een eerste keer digitaliseren vind ik het een knap resultaat !!

verslavend he zo'n borduurmachine... je komt nog meer tijd te kort dan je al had