zaterdag 24 oktober 2009

Prikbord..

Op Sancho de hele prikbord-hype voorbij zien komen, dat moest ook eens uitgeprobeerd worden. Er lag nog ergens een electrische nieter, een prikbordje 'voor ooit als kadootje, altijd handig om te hebben'..
Dus toen Tijn z'n vriendinnetje jarig was en er een kleinigheidje moest komen de handleiding erbij gezocht. Twee lagen afzuigkapfilter, een stukje Prinsessen-stof (ooit een coupon gordijnstof bij de Kwantum meegenomen, veel plezier nog steeds van) en roze lint (als het maar roze is, dan is het goed bij vriendinnetje ;-) )
Kadootje werd goed ontvangen :) (het is trouwens een klein prikbordje.. 20x 30 cm ofzo hooguit, vandaar dat er geen lint gekruisd zit, een kruis in het midden vond ik niet mooi worden met deze stof).

Hierna voor mezelf meteen ook nog eentje gemaakt een stukje groter van een canvas-doek in een wit/zwart stofje (nog geen foto van on ondertussen is de stof ook niet meer te zien, zo vol hangt ie ;-) ).
Nu ben ik nog op zoek naar canvas in een redelijke maat hier voor, stiefmams vond het wel een handig ding en was acuut verliefd op de pipa stoffen die ze zag.. 3x raden wat zij voor d'r verjaardag over 3 weken krijgt ;)
Wil eigenlijk 50x70 of 40x60 maar bij action gaan ze nu va 30x40 naar maatje heel groot meteen, de tussenmaten zijn er niet meer. Binnenkort eens bij Xenos kijken :)

Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

leuk stofje. vind het heel leuk geworden.