vrijdag 11 februari 2011

Te lui.. 

te lui om een blog bij te houden dus. "dat komt wel" en dat stel ik dan steeds uit.. En dan is er wat nieuws dat er eigenlijk ook op moet, maar dan moet eerst dat andere nog.
En zo krijg je dan een waslijst aan dingen die er nog op moeten en dan is het een kwestie van 'laat maar' ;) en dan is het zomaar bijna een jaar verder *schaam*

Maar goed, heb afgelopen jaar niet zo veel genaaid, maar heb ook niet helemaal stil gezeten.
Dus ik doe maar gewoon een overzichtje van de foto's die ik gemaakt heb. Er zijn nog e.e.a. aan geborduurde kadootjes, wat gepimpte shirts en kleine projectjes die niet op de foto gezet zijn.

Een memo-pocketbord


Een verjaardagssetje voor Saskia (een Zoe, rokje uit BK en legging uit 'clothes children want to wear')
Een Winona, waarvan de uitwerking prut was. Hij zit ook absoluut niet mooi.. Zou ik moeten aanpassen, maar is in de beruchte hoek belandt. (de beide broekspijpen zijn natuurlijk wel allebei even lang, al lijkt dat op de foto's anders)
Jas/sleutelhangers voor Saskia en d'r vriendinnetjes (die zagen die dingen en wilden er ook wel graag eentje hebben ;) )
Een borduurtje van Diddl verkleind en op de andere kant de voorletter in 'diddl' schrift.


Een antonia-jurkje van een rand-tricot die ik al heel lang in huis had. De stof rekt echter verkeerd, dus daar gingen alle plannen daarvoor. Nu met een wikkel-bovenkant is er genoeg ruimte, zodat je niet zo veel rek nodig hebt.
Een Antonia van een lieve Stenzo-tricot. Hij moest alleen wel een beetje stoer.. dus de locknaden aan de buitenkant gedaan. Dochter vind 'm geweldig!
Een Insa van een rosali-dekbed met een gepimpt t-shirtEn een tas als afscheidskadootje voor de juf. Met een gedigitaliseerde tekst van Saskia er op geborduurd.En dan nog een goed voornemen.. vaker bloggen ;)  

Geen opmerkingen: